Faruk fick 645 röster medan andraplatsen, Nyhetsgrillen på Kungsholmen, fick 573 röster. Foto: Stefan Källstigen / Åsa Sommarström

Faruk gör de bästa tunnbrödsrullarna

15 700 tunnbrödsrulleentusiaster har sagt sitt. Bland 10 nominerade grillkiosker runt om i Sverige så är det en som lyser allra starkast: Grillbaren i Bro och Faruk Yildiz.

  • Publicerad 18:33, 4 maj 2021

Varje år så nominerar medlemmarna i Facebookgruppen ”Tunnbrödsrullens vänner” vilka grillkiosker som gör den främsta rullen i landet, 10 kiosker tilldelas utmärkelsen: ”Godkänd av tunnbrödsrullens vänner”.

Därefter röstar gruppen med 15 700 tunnbrödsrulleentusiaster på vilken av kioskerna som de anser är i särklass bäst.

Mitt i-hjälten flyttar populär grillbar

Nu är årets röstning färdig och det står klart att ingen mindre än Faruk Yildiz som driver Grillbaren i Bro kan stoltsera med att vara den som lyser allra starkast.

– Det känns väldigt kul! Jag har försökt göra rullen ännu bättre senaste åren genom att göra så mycket hemlagat som möjligt, det är ett bra kvitto på att man har gjort rätt. En bra drivkraft att fortsätta, säger vinnaren Faruk Yildiz.

Faruk fick 645 röster medan andraplatsen, Nyhetsgrillen på Kungsholmen, fick 573 röster. Tredjeplatsen knep Grilladd i Huddinge med 242 röster.

Brand i Krägga

En brand i en gillesstuga i Krägga kunde släckas strax efter lunchtid på måndagen.måndag 10/5 18:08

Ordförandebeslutet överklagas till förvaltningsrätten

S, V och MP tar Börje Wredéns beslut till domstol. S, V och MP överklagar beslutet signerat Börje Wredén (L) till förvaltningsrätten. ”Vi behöver ordning och reda i beslutsfattandet och en fungerande arbetsmiljö för förtroendevalda och...måndag 10/5 11:25