Varför har ni startat det här kontot?

– För att sprida information om alla härliga ställen som finns. Vi är grannar i Sköndal. Jag, Erika, har bott här i 10 år och Cissi har precis flyttat in. Vi har barn i olika åldrar, 2-10 år, och vi lärde känna varandra. Jag började tipsa Cissi om olika saker att göra i närheten, som lekplatser och restauranger, säger Erika Hoffman.

Vilken är er favoritplats i söderort?

– Klipporna i Drevviken nedanför restaurangen Nice Valley. Det är en favoritplats året runt för picknick och bad, säger Erika Hoffman.

– Jag är ganska nyinflyttad och har inte hunnit inte upptäcka allt än. Men jag har fått en ny favoritpizzeria, Italienaren i Gubbängen. Jag gillar Bak i Hökarängen också, superhärligt där med livemusik. Vi vill att fler ska upptäcka alla bra ställen som finns här i området, säger Cecilia Nilsson.

Vilken respons har ni fått?

– Det uppskattas av många som tycker att det är kul att vi är i ett större område, att vi inte bara tipsar om Sköndal utan om olika områden i söderort. Det verkar svårt ibland att upptäcka nya platser och saker om man inte får hjälp på traven. Från började följde grannar och kompisar kontot, sedan la vi ut en blänkare i Facebookgrupper och fick fler följare.