Det var strax efter klockan 19 på onsdagskvällen som polisen ryckte ut till centrala Bagarmossen efter larm från en privatperson om bråk i ett trapphus. När polis och räddningstjänst kom till platsen hittade de en man i 20-årsåldern skadad i ett trapphus.

– Han hade stickskador. Vi hittade honom inomhus i anslutning till en tvättstuga, säger polisens presstalesperson Per Fahlström.

Stor insats

Ingen misstänkt gärningsman var kvar på platsen och polisen drog igång en stor insats med bland annat hundar, helikopter, dörrknackning och inventering av eventuella kameror.

 – Vi har gjort en teknisk undersökning på platsen. Den är färdig och avspärrningarna är hävda. 

Senare under kvällen avled mannen av sina skador. Efter midnatt efter att anhöriga underrättats gick polisen ut med nyheten.

Flera personer förhördes

Polisen hämtade också flera personer till förhör. Och på torsdagsmorgonen uppger polisen att en annan ung man har anhållits i ärendet misstänkt för delaktighet i mord.

I den lokala Facebookgruppen har många reagerat på det senaste av alla våldsbrott som skett i Stockholm: "För jäkligt med våldet. Hemskt för alla drabbade." skriver en kvinna.

Bagarmossens kyrka håller öppet från klockan 11 den 2 mars med anledning av händelsen. Här finns möjlighet till samtal och att tända ett ljus.