Tivoli by day – disco by night. Under sex sensommarkvällar blir Gröna lund nattklubb. Foto: Stefan Källstigen

Gröna lund blir nattklubb

Under sex sensommarkvällar i augusti och september tar Gröna lund ny skepnad i form av nattklubb i konceptet som de kallar Night rider.

  • Publicerad 09:15, 15 jul 2021

Med start den 19 augusti och fem andra utvalda sensommarkvällar kommer Gröna lund att förvandlas från det klassiska tivoli vi alla känner till i dag, till en unik klubbmiljö.

Konceptet kallas för Night rider, och kommer, förutom att hålla nio av parkens mest populära åkattraktioner öppna fram till midnatt, också bjuda på "extra allt i form av ljud, ljus, musik, live-DJ:s och underhållning".

– Efter att ha hållit stängt i över ett år har vi en massa kul att ta igen tillsammans. Därför vrider vi upp allt på max med Night rider, en unik möjlighet för våra gäster att uppleva Grönan på ett helt nytt sätt, säger Magnus Widell, VD på Gröna Lund, i ett uttalande.

Som vanligt denna sommar krävs förbokning av biljetter till parken. Night rider är inget undantag. Dock släpps bara 1 000 personer in per kväll, och åldersgränsen är 23 år. Biljetterna släpps imorgon, fredag.

Dessa kvällar är det klubb på Grönan:

Torsdag 19/8

Fredag 20/8

Torsdag 26/8

Fredag 27/8

Torsdag 2/9

Fredag 3/9

Visa merVisa mindre