Miss Inga dyker upp i olika sammanhang på Royal Park. Foto: Felix Frank

Fest, bingo och manlig strippa när hotell nöjessatsar

Nattklubb med Berlinkänsla, matfestivaler och manliga strippor ska väcka folk ur pandemidvalan. "Jag tror folk är redo för raj raj", säger partygeneralen Martin Johansson.

  • Publicerad 11:33, 9 okt 2021

Man får känslan av Panorama bar i Berlin

Nöjespersonligheten Martin Johansson, eller Miss Inga som är hans dragqueen-identitet, har bråda dagar.

Med släppta restriktioner är det fullt blås för att få igång klubben i det ombyggda gamla stallet som tillhör hotellet Royal Park Sthlm i Hagaparken.

– Det blir Stockholms snyggaste klubblokal. Man får känslan av Panorama bar i Berlin, det kommer att bli mycket fest här. Jag hoppas vi kan börja i november, säger Martin.

Hotellet har redan smugit igång nöjessatsningen med kräftskiva, livepodcast och bubbelbingo.

Nu planeras för konserter – inga artistnamn röjs dock – och 90-talsfester, men också matfestival och konstutställning för den som inte orkar dansa hela natten.

– Alla mellan 20 och 100 ska kunna hitta något.

Julshow med Markoolio

Vid sidan av att boka dj:s, artister och hålla i trådarna för det som är på gång, repar Martin Johansson, eller Miss Inga då, en julshow ihop med komikerna Mårten Andersson och Måns Möller.

Markoolio står för hitsen, Lili och Sussi gästar.

– Och så kommer vi att ha med en manlig strippa för målgruppen lite äldre kvinnor. Det kan de behöva såhär efter pandemin, de har jobbat hemifrån och nog inte haft så kul. Efter den här tiden tror jag folk är redo för raj raj.

Nu är målet är att få såväl stockholmare som turister att vallfärda till platsen, som hittills kanske främst förknippats med ett konferenshotell.

Martin Johansson, som chefat över klubbar på Södra Teatern och vid Globen, är inte orolig.

– Det inte så långt hit från stan. Det tar 12 minuter i taxi från Stureplan och bussförbindelserna är jättebra, 57:an från söder går hela vägen fram. Och så är jag håll käften-bra på att bygga nöjesdestinationer.

Upprustning

Enligt Royal Park kommer hundra miljoner kronor satsas på att restaurera hotellet, dels de 200 rummen och dels sällskapsrum och spa. Här ska den som önskar, enligt Martin Johansson, kunna få sig en fettfrysning eller lite botox under sin vistelse.