Foto: Most Photos

Camping är tillbaka i kommunal regi

Sommaren 2021 har Björknäs camping på Ådöhalvön nypremiär, denna gång i kommunens regi.

  • Publicerad 12:09, 15 jun 2021

Efter att ha varit stängd i sex år så välkomnar man nu husvagnar och husbilar att njuta av en naturnära campingplats med närheten till bad, minigolfbana och kajakuthyrning.

Campingen håller öppet 14 juni - 12 september och kommer att ha 25 bokningsbara platser, några av dessa är möjliga att boka hela säsongen.

– Björknäs camping och dess omgivning är en otroligt vacker och idyllisk del av vår fina kommun, med många kvaliteter. Jag är glad att den nu blir tillgänglig både för våra invånare och besökande gäster, säger Fredrik Kjos (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Våra besökare kan njuta av strand och natur vid campingen. De har nära till service i både Bro och Kungsängen och vill man uppleva storstan så tar man sig enkelt in till Stockholm city via E18 eller med kollektivtrafik, säger Hannah Rydstedt Nencioni, kultur- och fritidschef.

Män sköt mot barnfamilj i Bro

Två män i 25-årsåldern har anhållits efter skottlossning mot en bil i Upplands-Bro, måndag den 2 augusti.tisdag 3/8 9:08

Inbrottstjuvar upptäckta vid rutiningripande

Två män siter anhållna, misstänkta för stölder. I deras bil fanns stulna bankkort och verktyg typiska för inbrott. det blev resultatet av ett vanligt rutiningripande på Stockholmsvägen.måndag 2/8 14:18