Berätta om din roll!

– Jag spelar Mowgli som bor med sin mamma, för pappan har dött i en tigerattack. En dag kommer en tiger till byn och Mowgli gömmer sig, men hittas sen av Baloo och hans döttrar. Sen händer en massa saker.

– Mowgli är ganska sprallig och envis, precis som jag, så det är kanske därför rollen passar mig bra. Det är mycket sång och dans, och dans älskar jag, det har jag hållit på med hela livet. Det är också lite akrobatik, till exempel ska jag hjula, så jag håller på att öva på det!

Sean Banan, som spelar apan Kung Gibbon, med de två Mowglisarna Einar Alvarado Lönberg och Elvis Ral Lustig.

Sean Banan, som spelar apan Kung Gibbon, med de två Mowglisarna Einar Alvarado Lönberg och Elvis Ral Lustig.

Linus Bokehsius

Hur hinner du med skolan?

– Jag får plugga ganska mycket på helgerna, det funkar. Vi repeterar tre till fyra dagar i veckan nu så det är ganska intensivt.

Varför ville du ha den här rollen?

– Jag har gjort film och barnprogram på SVT, men aldrig musikal så jag tänkte att det kan vara kul att testa något nytt! Och jag tycker ju om att spela teater och dansa. Det var en fritidspedagog på Viks skola, Maria Fryk, som gjorde att jag började intressera mig för teater. Hon är verkligen jättebra!

Hur tänker du om att snart stå på scen inför en riktig publik?

– Superpirrigt och helt otroligt spännande! Att publiken kommer dit för att titta på oss och mig! Vi kommer ju att turnera runt i Sverige också med den här musikalen.

Elvis Ral Lustig som Mowgli.

Elvis Ral Lustig som Mowgli.

Linus Bokehsius