Charlotte Arwedsson

Svante Olsson, 81, centrala Väsby, svärdotter Hanne Wolden, 38, Sundbyberg, och barnbarnet Olinas, 3:

– Jag kör på som vanligt, alla årstider har sin charm. Jag går upp 4.30 varje morgon, kör morgongympa med lite hopp och armhävningar, sedan går jag en timmes promenad – även om det ösregnar. En god frukost måste man också ha. Hösten tycker jag är trevlig. Nu ska vi se om vi hittar någon svamp, säger Svante.

– Träna och laga god mat, det är mina bästa tips på hösten, säger Hanne Wolden, som ska springa Hässelbyloppet.

Charlotte Arwedsson

Josefin Brolin, 37, Fresta:

– Jag gillar när alla löv faller av. Det är skönt att vara ute på hösten, men när jag är hemma hos mig gillar jag att sjunga. Jag har varit med i Funkisfestivalen flera år, förra gången kom jag tvåa. God mat är också bra att pigga upp sig med på hösten, som fläskkarré med pressad potatis.

Charlotte Arwedsson

Johan Genberg Safont, 40, Runby:

– Jag börjar jobba igen på måndag och har inte hunnit tänka så mycket på hösten än. Det är alltid kul att komma tillbaka till jobbet, har aldrig haft något problem med det. Jag gillar att göra klassiska höstgrejor, som att att laga grytor och plocka svamp. Ska försöka komma ut och plocka mer.

Charlotte Arwedsson

Kerstin Härlin, 70, med Maya, 3, centrala Väsby:

– Ja, jag har ju semester 52 veckor om året, haha. Jag har varit på Öland i två månader, det var fantastiskt, men till sist längar man hem till barn, barnbarn och vänner. Jag ser fram emot hösten, jag gillar att tända ljus. Jag promenerar med Maya, ofta runt Barockparken. Hon måste ju ut. Och på onsdag drar stolgympan i gång på Friskis & Svettis. Den gillar jag!

Charlotte Arwedsson

Caroline Jansson, 27, Vallentuna (jobbar i Väsby):

– Jag har redan jobbat i tre veckor, så jag är i gång. Vi har fredagsfrukost på jobbet varje vecka, det är en bra grej. Jag tycker att hösten är mysig. Jag gillar att gå promenader. På hösten är det extra skönt att lägga sig i soffan, tända lite ljus och kolla på någon bra film när man kommer hem.