Stefan Källstigen

Sten “Stene” Lindbom, 78:

– Jag är en jeanskille, så det har jag oftast. I dag har jag en gammal jacka som jag köpte i Italien för säkert 25 år sedan. Den skyddar bra mot regn. Sedan gillar jag färg, kanske passar inte rött och rosa så här men jag syns i alla fall. Jag tycker att många klär sig helt i svart i Sollentuna, det är lite trist. Jag tycker inte heller om att många använder kostym tillsammans med sneakers, det passar inte. När jag själv bar kostym matchade jag med danspjucks.

Stefan Källstigen

Narine Melkonyan, 51:

– Jag älskar färg och har mycket färgglada kläder i min garderob. Jag blir glad av det och det muntrar upp en dålig dag. Sedan tycker jag att det är viktigt med accessoarer som örhängen. Det tar fram ens kvinnliga sida.

Stefan Källstigen

Rinaldo Valencia, 39:

– När jag växte upp utmärkte man sig mycket utifrån vilken musik man lyssnade på, jag lyssnade på hiphop och det finns lite kvar av det i min stil, men jag har inte lika baggy byxor. Jag gillar lite färg och mönster. Jag tycker att Sollentunaborna klär sig mycket efter det man kan köpa i vanliga gallerior, där alla affärer typ har samma kläder.

Stefan Källstigen

Amal Al-Naimi, 19:

– Jag gillar att känna mig ganska påklädd och tycker om lite oversized kläder, jag gillar att vara bekväm. Jag klär mig helst i svart, beige, grått och vitt. Jag är utbildad stylist och tycker att accessoarer är viktigt så det brukar jag tänka på.

Stefan Källstigen

Inger Zetterberg, 83:

– Jag bryr mig inte så mycket om kläder, men jag vill se lite värdig ut och gillar färg. Jag har mest kläder från Röda korset där jag jobbar. Folk säger ibland att mina örhängen är fina men det är bara några vanliga billiga. Jag har nog inte tänkt på om det finns en särskild Sollentunastil. Jag tänker inte så mycket på vad andra har på sig generellt.