Förra årets festligheter i form av Kungsdagen i Kungsängen samt Brodagen i Bro kommer att upprepas efter sommaren. Detta meddelar kommunen som uppger att Kungsdagen kommer att äga rum den 26 augusti och Brodagen den 9 september.

Kungsdagen i augusti

På Kungsdagen finns det marknad med försäljning och utställare. Det erbjuds ansiktsmålning för barnen och det blir dansuppvisning från scenen. Från scenen blir det även en rad olika uppträdanden.

Brodagen 9 september

I Bro blir det fest den 9 september. Här kommer Clowner utan gränser finnas på plats. Så också ponnyridning, brädspelsturnering och även en livs levande trollkarl. I Bro kommer även ett aktivitetsområde med en uppblåsbar hinderbana och en hoppborg att ta form.

Det blir även MTB Freestyle Show. Vad är då detta? Världscupscyklister inom freestyle mountainbike kommer visa sina främsta trix för Broborna.

Swimrun tillbaka

Förra årets nykomling Upplands-Bro swinrum är också åter tillbaka samma dag som Brodagen. Loppet är cirka 15 kilometer och innehåller både löpning och simning genom fyra olika sjöar i kommunen. Anmälan är öppen nu.