1. Vad tycker du om att bo i Ör?

2. Hur vill du att området utvecklas?

Maria Brändefors, 31.

Maria Brändefors, 31.

Alexander Kuronen

Maria Brändefors, 31

1. – Jättebra. Det är nära till sjön, nära till allt. Och så är det mycket barnfamiljer och en trevlig stämning.

2. – Jag har inga idéer. Man kan så klart rusta upp i området så att det ser bra ut, men går man runt och tittar på området är det jättefint och skönt. Man vill inte bo i en betongdjungel utan flyttar hit för grönskan.

Marie Hultberg, 75.

Marie Hultberg, 75.

Malin Lövkvist

Marie Hultberg, 75

1. – Jag har trivts. Nu kommer de att rasera mycket av det. Mittemot mig ska de bygga en skola för över 600 elever, det tar bort sol och ljus. Man tar också bort grönska undan för undan.

2. – Viktigast för mig är att det är luftigt och mycket träd och grönska. Jag är inte helt emot byggnation, utan det handlar om hur de bygger.

Julia Dahlberg, 35, med Olivia, 7.

Julia Dahlberg, 35, med Olivia, 7.

Malin Lövkvist

Julia Dahlberg 35, med Olivia, 7

1. – Underbart. Vi har en jättebra lägenhet, parkering, nära till sjöarna, skejtramp och fotbollsplan. Här finns lekpark och jättemånga barn. Vi är lyckligt lottade som har kunnat köpa en lägenhet här innan det blir sjuka priser som i centrala Sundbyberg.

2. – Torget är så himla öde. Vi hade gärna sett en Hemköp eller en Lidl.

Emil Nilsson, 23.

Emil Nilsson, 23.

Malin Lövkvist

Emil Nilsson, 23

1. – Här är det väldigt lugnt. Jag flyttade hit för en månad sedan och trivs jättebra. Det är extremt många hundar och barnfamiljer. Jag har cyklat några gånger runt sjön vilket har varit trevligt.

2. – Fler restauranger. Det behöver inte vara någon finrestaurang, men gärna något dit man kan gå och ta det lugnt utan att klä upp sig.