Liseberg, Centrum Göteborgs egen nöjespark har öppnat och med det alla hissnande åkattraktioner, lyckohjul och matställen. Parkbuffén är årets nytillskott bland restaurangerna på Liseberg.

Här utlovas godsaker som grillat, grönt och annat gott från en välfylld buffé som passar både stora och små.

Moomin Arabia.Butiken erbjuder ett lekfullt och unikt sortiment av Muminprodukter.

Moomin Arabia.Butiken erbjuder ett lekfullt och unikt sortiment av Muminprodukter.

Moomin Arabia

Prylar med älskat finskt sagoväsen

Vallgatan 22, Centrum Moomin Arabias första butik i Göteborg erbjuder ett lekfullt och unikt sortiment av Muminprodukter – från det älskade porslinet till olika accessoarer, kläder och böcker.

Muminfamiljen har älskats av människor världen runt ända sedan 1940-talet, då den skapades av den folkkära konstnären och författaren Tove Jansson.

Företaget säljer föremålen i Moomin Arabia-serien under mottot: "Det handlar om att fly våra hektiska liv och njuta av Muminfamiljens värld, om än bara för en kort stund."

Indiska. Butiken är tillbaka på Frölunda Torg med heminredning och mode.

Indiska. Butiken är tillbaka på Frölunda Torg med heminredning och mode.

Indiska

Saknad klädkedja tillbaka på torget

Frölunda Torg Indiska försvann en tid från Frölunda Torg men nu är klädbutiken tillbaka i köpcentret. Nya Indiska erbjuder ett sortiment inom heminredning och mode. Butik har en yta om 310 kvadratmeter och ligger mellan Granit och Newbie.

"Det är fantastiskt roligt att vi nu är tillbaka på Frölunda Torg. Vi vet att vi har varit efterfrågade här under lång tid. Jag är övertygad om att vårt unika kunderbjudande med en mix av heminredning och mode med inspiration från världen, kommer vara ett spännande tillskott för kunderna", säger Yvonne Magnusson-Norling, vd Indiska 1901 AB.