Ringön

I Krog-göteborg kan man utan problem hitta minst ett quiz varje kväll i veckan, i stort sett hela året om. Men att du hittar Mitt i Göteborgs två krönikörer som quizmasters på ett och samma ställe är lite lagom unikt. 

Säg hej till öl- och historiervurmarna Pontus Henryz och Mattias Axelsson.

– Jag och Pontus träffades av en slump när jag hade min svensexa med ölprovning på bryggeripuben Två feta grisar på Ringön, berättar Mattias Axelsson.

– Det visade sig att han lyssnar på mina poddar Kungar och krig samt Gator och torg i Göteborg. I samma veva kom vi också på att vi skriver för samma tidning, Mitt i Göteborg såklart, han om öl och jag om traditioner.

Ett sammanträffande som heter duga.

– Verkligen. Vi hade funderat länge på att ha pubquiz i huset på Ringögatan och med Mattias som quizmaster blev det en perfect match, säger Pontus Henryz. 

– Och eftersom vi båda har ett intresse för Göteborg, historia och öl så bestämde vi oss för att köra quiz med Tema: Göteborg, sista torsdagen i varje månad, säger Mattias Axelsson. 

Sagt och gjort! Nästa quiz går av stapeln torsdag 28 september, klockan 18.30.

Fina priser utlovas med generösa presentkort, presenter, merch och andra bra och goa grejer. Så passa på att boka bord och plats.

Väl mött och skål!