Kiana Blanckert imponerade på Talang-juryn under fredagens avsnitt. Foto: TV4

Kiana hyllades av Talang-juryn

"Fruktansvärt bra". "Wow, vilken röst". "En av de bästa auditions jag har sett". Tyresöbon Kiana Blanckert möttes av lovord när hon stod på scen under helgens Talang i TV4.

  • Publicerad 12:14, 25 jan 2021

Det gick minst sagt bra för 13-åriga Kiana Blanckert från Tyresö som sjöng i fredagens avsnitt av tv-programmet Talang i TV4.

Tittarna får se hur Bianca Ingrosso, en av jurymedlemmarna, överraskar Kiana under en lektion och tar med henne till audition.

Tyresöbon Kiana sjunger i Talang – "blev jättechockad"

Där sjöng Kiana låten ”When we were young” framför juryn.

–  Du var grym! Wow vilken röst. Herregud det här var så bra, säger Bianca Ingrosso i programmet.

– Du inte bara låter som en stjärna. Du ser ut som en stjärna. Din närvaro på scenen är underbar. Musiken bara liksom fyller dig och det här rummet. Det här en av de bästa auditions som jag har sett, säger Edward af Sillén.

Tyresöbon Kiana sjunger i Talang – "blev jättechockad"

– Du sjunger inte bara bra, utan på riktigt. Det är det inte så många som gör. Det här är en av världens absolut bästa kvinnliga sångerskor. Ändå lyckades du imponera på mig med ditt framträdande. Du sjunger så fruktansvärt bra, säger Sarah Dawn Finer.

Alla fyra jurymedlemmar röstade för att skicka vidare Kiana i programmet. Vilka som faktiskt går vidare till semifinaler avgörs senare.

– Det är det här du ska syssla med resten av ditt liv, säger David Batra.

Kiana tävlar i Supershowen