Tränarnas pris (för bästa utveckling) gick till innebandyspelaren Emma Berglind och Årets förebild blev hockeyspelaren Linus Hedlund.

Tilda Månsson, som tagit VM-guld och slagit svenskt rekord i triathlon, tog hem hela två priser: Årets idrottselev och Hall of Fame.

Priserna delades ut på banketten som hölls på Scandic Infra City, där elever från VNG:s hotell- och turismprogram serverade vid middagen.

Idrottsutbildningar

Gymnasiet har två nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) i simning och triathlon, samt tre lokala idrottsutbildningar (LIU) med fotboll, hockey och innebandy.

Med NIU har VNG samarbete med förbunden för respektive idrott och en samarbetsförening. På LIU har gymnasiet samarbete enbart med idrottsföreningen. I hockeyn är det Väsby Hockey, innebandyn Rotebro IS och i fotbollen BSK. Idrottarna kommer från olika klubbar och behöver inte tillhöra klubben som VNG samarbetar med.

Eleverna har 4–5 morgonträningar i veckan och målsättningen är att ge eleverna möjlighet att göra en kvalitativ satsning på både idrott och studier i Upplands Väsby.