Foto: Most Photos

Hög militär skickades hem

En soldat som arbetar hos Livgardet i Stockholm har fått en varning av försvarsmaktens personalansvarsnämnd. Detta efter att han kommit till arbetet en måndagsmorgon – hög på ecstasy.

  • Publicerad 09:52, 14 apr 2021

Av ett beslut från ansvarsnämnden framgår att mannen kvällen innan arbetspasset varit på fest med vänner och att han där ska ha konsumerat både alkohol och intagit två stycken ecstasytabletter.

Då festligheterna övergår till morgon beger sig mannen till kasernen för att sova. Vid sjutiden då det var dags att gå till jobbet så möter en kollega mannen och ”upplever honom förvirrad och osammanhängande”, varför han då skickas hem eftersom man bedömer att han är allt för påverkad för att utföra sitt arbete.

Försvarets personalansvarsnämnd bestämmer att soldaten ska tilldelas en varning för det inträffade.

Så utvecklar sig pandemin i Upplands-Bro

✔ Antalet vaccinerade ✔ Så många fall har konstaterats i kommunen Enligt aktuella siffror rörande pandemins utveckling i Upplands-Bro så kan vi se att antalet konstaterade fall den senaste veckan är 86 stycken. Vaccinationen har tagit ett kliv fram, denna har ökat...fredag 14/5 10:46

Vägarbetet på Granhammarsvägen stänger påfart tillfälligt

Påverkar dig som kör mot Stockholm. Vägarbetet på Granhammarsvägen går under kommande vecka, det vill säga vecka 20, in i ett skede där påfarten till E18 mot Stockholm behöver stängas av under perioden 17-23 maj.onsdag 12/5 10:31