Foto: Mostphotos

Hjulafton varje dag för tjuvar

Många utsätts för däckstölder för närvarande. Ofta de däck som snart ska på eller nyss tagits av.

  • Publicerad 11:43, 26 nov 2020

Onsdag kl 23

Badhusvägen

Rån. En man i 25-årsåldern, ej Bålstabo, har uppgivit att han rånats av tre okända män då han var ute med hunden. De ska ha slagit honom och tagit hans jacka med mobiltelefon och plånbok.

Onsdag

Skeppsvägen

Stöld. Åtta vinterdäck på fälg har stulits ur ett fristående förråd på Skeppsvägen i Bålsta. Stölden upptäcktes på onsdagens morgon. Tjuvarna hade kunnat ta sig in utan att lämna brytmärken, men lämnat den tidigare låsta förrådsdörren öppen. Det som stals var fyra vinterdäck till en Volkswagen och fyra till en Volvo, sammanlagt värde cirka 10.000 kronor.

Fagerdalsvägen

Natt söndag-måndag

Stöld. Extraljusen till en personbil stals mellan kl 18 på söndagen och kl 10 på måndagen. De värderas till 1.400 kronor.

Kalmarleden

Okänd tidpunkt

Stöld. Ett terrängfordon som stått på inhägnat område har av okända gärningsmän hissats upp varpå alla fyra hjul med däck av terrängtyp tagits.

Pappan i den drabbade familjen: ”Vi hade polisskydd i tre månader”

18-åring åtalas för granatattacken i Bro. Det var i somras som en barnfamilj i Bro utsattes för livsfara då en handgranat kastades mot deras villa och detonerade på altanen. Nu väcker åklagaren åtal. För Mitt i berättar pappan i familjen om...fredag 15/1 15:34

Körigt för bärgaren när första halkan kom

När halkan slog till i början av veckan blev det intensivt för bärgarna på Craft Carrier, som servar hela norrort. – Från måndag morgon till onsdag kväll har vi haft 250 jobb. Normalt ligger vi på...torsdag 14/1 12:36