Viksjö Golf – Järfälla

Viksjö Golfklubb är en av Stockholms mest välbesökta anläggningar.

Golfklubbens två banor – en 9-håls och en 18-hålsbana, träningsområden och restaurang håller högsta klass och ambitionen är att ge alla medlemmar och gäster en härlig golfupplevelse.Viksjö Golf har också en egen shop med det mesta för både den nya och den mer erfarna golfaren.

Bro Hof Slott – Upplands-Bro

Här får du en golf- och naturupplevelse i världsklass, i ett gammalt kulturlandskap vid Mälaren, intill storslagna Bro Hof Slott. Banan har flera gånger utnämnts till Sveriges bästa och 2012 utsågs The Stadium Course till nummer 54 på Golf Worlds lista över världens bästa golfbanor.  Här finns en restaurang som även den håller hög klass.

Bro-Bålsta GK -Upplands-Bro/Håbo

Detta är Annika Sörenstams hemmaklubb, och banorna är väl anpassade till det nordiska klimatet. De första 12 hålen på det som nu är 18-hålsbanan invigdes 1982 av Hans Kungliga Höghet Prins Bertil.

18-håls och 9-hålsbanan är av klassisk design med internationella dimensioner och restaurangen är öppen för lunch året om. Här finns även en husvagns-och husbilsparkering.

Kungsängen Golf Club – Upplands-Bro

Kungsängen Golf Clubs historia sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet. Det faktum att Kungsängen Golf Club stått värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger, intygar att man lever upp till målet att erbjuda banor av världsklass.  

I dag erbjuds två 18-hålsbanor och här möts du av en stillsam naturmiljö att vistas i, både före och efter golfrundan. Här finns även en restaurang som är öppen alla dagar i veckan.

Sofielund Golfklubb – Upplands-Bro

Sofielund GK ligger i vacker mälarnatur med en stor range. Här finns en Pay & Play parkbana med fyra dammar samt en 9-håls Pitch & Put-bana där hålen är upp till 65 meter långa och därför perfekta för närspelsövning.

I klubbhuset från 1700-talet finns ett kafé med lättare luncher och fika.

Enköpings GK - Enköping

Här finns en 18-håls variationsrik och utmanande park- och skogsbana med två 9-hålsslingor. Banan ligger bara 5 minuter från centrala Enköping. Här finns även klubbhus, drivingrange, puttinggreen, övningsgreen och övningsfält

Här finns en förstklassig restaurang och stugor med hög standard att hyra vid 18:e green.

Friiberghs GK - Enköping

Här spelar du på en 18-hålsbana med underbar utsikt över Mälaren. Banan klassas som en av de bättre i Uppland och den ligger i direkt anslutning till herrgården med anor från 1600-talet. En stillsam och vacker omgivning med en familjär klubbkänsla. Här finns för övrigt ett klubbhus, café, restaurang, golfshop och boendemöjligheter.