🔥Rudans gård

När: Klockan 17-22.

Det händer: Kaféförsäljning med korv och sockervadd, liksom fiskdamm. Brasan tänds klockan 19.30 och 20.45 blir det eldshow.

🔥Kyrkängen, Västerhaninge

När: Firandet startar kl 18.15-21.30.

Det händer: Försäljning av sockervadd, korv och hamburgare. Det blir också fiskdamm och körsång. Det blir Fackeltåg från Västerhaninge centrum klockan 18.15 och brasan tänds 18.30.

🔥Gålö havsbad

När: Firandet startar kl 19.30

Vad händer: Det blir vårtal och trubadur och brasa. Och i restaurangen serveras grillbuffé.

🔥Grytholmen på Muskö

När: Firandet startar kl 18.

Vad händer: Serveringen öppnar 18, och där säljs kaffe och våfflor. Muskö IF bjuder alla barn på korv. Klockan 19 sjunger Muskökören, och våren hälsas med ett vårtal av Meeri Wasberg (S) innan brasan tänds.

🔥Stranden vid Vendelsö gård

När: Firandet startar kl 19.

Det händer: Försäljning av fika, korv och sockervadd startar klockan 19, liksom aktiviteter så som fiskdamm och tipspromenad. Fackeltåg startar kl 20.45, och elden tänds strax därefter.

🔥Ornö

När: Firandet startar klockan 19.

Det händer: Valborg firas vid bygdegården i Kyrkviken, där det blir fikaförsäljning, vårsånger och brasan tänds klockan 20. 

🔥Skutans gård

När: Klockan 17-21

Det händer: Försäljning av korv, popcorn och sockervadd. Det blir också ponnyridning och häst och vagn. Brasan tänds klockan 18.

🔥Jordbro parklek

När: Klockan 15-20

Vad händer: Området fylls med aktiviteter så som fotbollsutmaning, karaoke, bumperballs och archery tag-bana. Man kan också testa app-styrda robotar och bygga marshmallowstorn. Det blir också festtält med dj. Grill och kafé finns på plats.

Här är fler ställen i Stockholmsområdet där du kan fira valborg.