Efter några pandemiår går det åter att arrangera mässor där utställare kan berätta och besökare kan lyssna och lära.

Först ut i Enköping är Livsstilsmässan.

Mässan lägger vikt på vardagsrutiner som vad vi äter, hur vi tränar och motionerar, men också på hur vi kan må bättre, det ges tips på hur man kan förändra sin livs­situation och mycket mer.

– Jag har haft den här idén sedan 2010 och nu är rätt tidpunkt för den, säger arrangören­ Ann-Christin Widinghoff.

55 till 60 utställare utlovas om allt som hör till vår personliga livsstil. Niclas Buskenström är moderator.

– Mässan lägger vikt på vardagsrutiner som vad vi äter, hur vi tränar och motionerar men också på hur vi kan må bättre, säger Ann-Christin Widinghoff.

Intervjuerna i Livsstilssoffan står Buskenström för. Dit kommer bland andra personlighetscoach Isabelle Uskali Wassler och Therese och Linus från Tottes Hår.

Det blir också föredrag av olika slag, bland annat ger Göran Davidsson sin syn på hur man kan motverka destruktiva jargonger och skapa arbetsglädje i vardagen.

Therese Knutsson, känd från Återsken, bjuder på skönsång, Ena Bugg & Swing dansar och cabaréartisten Mr Björta (Björn Törnblom) står för glittrig show.

Widinghoff hade en liknande mässa i Paushuset 2019, men då med inriktning på äldre, plus 55. Den här gången är det plus 18 som gäller.

– Det är jättesvårt att gissa hur många som kommer när det är gratis entré, när vi hade­ barnmässa i Idrotts­huset kom 8 000 och det får vi inte plats med på Kompassen, säger­ Widinghoff.