"Ända sedan jag var liten har jag gillat att ta isär prylar och kolla hur de fungerar. Under min uppväxt blev jag uppmuntrad till att lösa grejer på egen hand. När jag frågade mina föräldrar om jag kunde få en telefon till mitt rum sa de 'visst, men du får dra in jacket i väggen själv'. Så då gjorde jag det.

Det är mekaniken plus elektroniken som jag dras till, blandningen av de två. Det är sånt jag lagar. Jag är inte bra på att laga exempelvis kretskort eller datorer, det gör jag inte. Men om du tänker en brödrost, den är både mekanisk och elektronisk. Den har rörliga delar som ska prata med varandra.

För att lista ut vad som är fel tänker jag: hur ska den fungera, och var i ledet är det den inte fungerar? Det är själva felsökandet som jag tycker är roligast.

Jag tror det finns två anledningar till att folk vill laga sina saker, förutom den ekonomiska biten. Det är miljöaspekten, men också att försöka stävja den konsumtion som finns idag.

Jag hade redan frågat kollegor och kompisar om de har något som ska lagas. Så jag tänkte att det måste finnas fler som vill ha hjälp,. Men jag var inte beredd på den respons jag fick när jag skrev inlägget på Facebook, det är verkligen en underbar känsla.

Självklart behövs det tålamod, och det har jag. Någon gång kan jag behöva googla hur det ska lagas, men oftast klarar jag det själv. Det finns en tillfredsställelse med att ha lagat något. Den känslan när man sätter in lampan igen och det börjar lysa grönt, den är så bra. Jag high fivear mig själv då.

Bonusen är att man lär sig något nytt varje dag.

Jag gör det här gratis, den som lämnar in behöver bara betala om det behövs reservdelar. Vissa har verkligen velat betala, därför har jag en lapp med olika välgörenhetsorganisationer dit man kan swisha ett valfritt belopp."