... det har varit full rulle för dig i år. Hur har det varit?

– Mitt liv har förändrats efter Drag race. Att vara med där var min största dröm. Jag har alltid älskat smink, dans och musik, och det var det programmet som visade att det finns folk som är exakt som jag. Att jag kom tvåa är så stort, jag är så glad. Efter det har jag fått en massa jobb och fått träffa fantastiska människor.

Du deltog i Stockholm Pride också. Vad gjorde du där?

– Jag hade en show på Pride Park, stora scenen. Där fick jag ta med mig mina fantastiska fyra dansare från Brasilien.

– I paraden var det så mycket folk och kärlek, jag uppskattade det jättemycket. Det var en väldigt fin dag i mitt liv.

Och en av få dagar denna sommar med bra väder.

– Fattar du att det var bra väder! Jag tänkte att om det börjar regna mitt i paraden måste jag hem och sminka om mig, och jag ville inte det för jag måste uppträda sedan. Jag var så rädd. Men nej, det var perfect weather, det var meant to be.

Snart blir du trots allt blöt, för du ska under ytan och spela Ariels lillasyster.

– Hon heter Fiona och är "dragsister". Hon är lite kaxig, självständig, gillar att bestämma, och det är väldigt mycket vad en dragqueen-persona är.

Du har gått från att plugga socialt arbete vid ett katolskt universitet i Brasilien till att spela sjöjungfru i en musikal i Sverige. Hur ser du på den resan?

– Jag kommer från en fattig, väldigt religiös familj. Folk förstod inte alls vad mångfald, inkludering och HBTQ-rättigheter var. Det var jag som fick plugga på universitet, prata med och försöka lära dem. Att ha den upplevelsen gjorde mig till den jag är i dag, och att stå på scen kommer också att göra en förändring. Vi ska turnera i hela Sverige! Tänk, hur många kommer man inte att inspirera?