Laddad stämning. Det blev det kring en laddstation i Rotebro i torsdags kväll. Foto: Mostphotos/Sacharias Källdén

Dispyt om laddstolpe urartade – polisen utreder misshandel

Flera personer blev oense om vem som skulle få plats först vid en laddstation för elbilar i norra Rotebro vid 21-tiden på torsdagen i förra veckan.

  • Publicerad 14:37, 6 maj 2022

– Ingen ville vänta och på något sätt har argumentationen gått över styr och situationen urartade. Det är första gången jag stöter på den här typen av problematik, att man blir osams på grund av en laddstolpe, säger Kristian Bergström, kommunpolis i Sollentuna.

Lindriga skador

Totalt fyra personer ska ha varit involverade i bråket, och polisen har rapport om lindriga skador hos de inblandade.

– Vi har fått in en anmälan och en motanmälan om misshandel, så nu ligger det som ett misshandelsärende hos oss, säger Kristian Bergström.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

110 år sedan OS-maran gick i Sollentuna

Nyheter Myten om japanen som försvann skapades i Tureberg I nästa vecka har det gått 110 år sedan maratonloppet i Solskensolympiaden avgjordes då löparna sprang tur och retur från Stockholms stadion – med vändning på höjden mellan Sollentunaholm och...tisdag 5/7 13:22

Uppmaningen: Koppla din hund

Nyheter Problem. Lös hund jagade hästen Hermes Catrin och hästen Hermes blev jagade av en hund på ridturen. Nu vädjar hon till traktens hundägare att hålla koll på sina fyrfotingar ute i skogen.tisdag 5/7 6:30