"Jag kommer från en familj av entreprenörer, och under min uppväxt har det alltid varit självklart att jag kan bli exakt vad jag vill. Jag växte upp i ett icke-segregerat område och hade egentligen inte upplevt att mitt ursprung skulle kunna vara ett hinder för mig. Sedan flyttade jag till Järva, och insåg plötsligt att det var inte en självklarhet för alla att tro på att de kan bli vad de drömmer om. Jag kände att något behövde göras, att jag behövde dela med mig och använda min tro på mig själv för att även skapa självförtroende i andra.

Tillsammans med två andra personer, som också hade som ambition att korta ner resan för aspirerande entreprenörer, startade jag Bling. Det är ett nätverk som skapar viktiga möten och får människor att knyta kontakter, har workshops och föreläsningar, tar in coacher, experter och andra resurser för att få folk att utvecklas med sina idéer. Under de sex år som Bling funnits har vi genererat över 100 företag med sammanlagda omsättningar på över 200 miljoner kronor. För att ta det vidare ska vi nu på att öppna det innovativa showroomet "Bridge" i Kista Galleria; ett rum där entreprenörer ska kunna presentera och sälja sina produkter och tjänster, men även ett rum för samtal, inspiration och ytterligare möten mellan producenter och konsumenter.

Det som driver mig är att kunna främja att fler känner igen sig i narrativet entreprenör. Det ska inte behöva vara en lång resa. Alla ska kunna drömma på samma villkor, och dessutom våga förverkliga sina drömmar. För mig är det arbete vi gör så mycket större än bara företagande. Det handlar om självförverkligande och att kunna känna att man har exakt samma rättigheter och möjligheter som alla andra, oavsett utseende eller bakgrund."