Ett spelskickligt FC Stockholm mot ett formstarkt Nordic United FC. Det var upplagt för toppmöte på Kanalplan under onsdagskvällen. 

Efter en intensiv matchperiod skulle klubbarna stänga vårsäsongen. Det slutade med varsin poäng i en chansrik tillställning. 

I toppen inför hösten

Nordic United FC öppnade målskyttet när Amar Eminovic placerade in ledningsmålet med ett distansskott utanför straffområdet. Några minuter senare kunde Cameron Streete lyfta in kvitteringsmålet för FC Stockholm. Några fler mål föll inte i matchen trots flera målchanser för klubbarna.

– Vi kommer tillbaka starkt från käftsmällen i lördags. Inför denna match så visste vi att vi skulle möta ett fysiskt och tufft motstånd. Jag tycker att vi hantera Nordics aggressiva och raka spel på bra sätt. Vi ligger dessutom under men kommer tillbaka starkt. Det är två bra lag som delar rättvist på en poäng, säger Rebaz Hassan, tränaren i FC Stockholm.

Kryssresultatet innebar att tabellfemman FC Stockholm stänger vårsäsongen med 22 inspelade poäng och är inblandade i toppstriden inför återstarten i slutet av juli.