The Hives. Rock & Roll-giganterna The Hives är utan tvekan ett av världens största liveband. Med sin blandning av punk, bravado och absurd humor har hjältarna från Fagersta skrivit några av världens mest igenkännliga indierockhits under de senaste 20 åren. Tidlösa låtar som Hate To Say I Told You So och Tick Tick Boom har fått publik över hela världen att studsa och snart är det vår tur.

Mando Diao. Bandet har onekligen satt sin prägel på svensk musik sedan de först intog den svenska rockscenen 2002. 2020 släppte bandet det hyllade albumet I Solnedgången, deras första svenska album på åtta år. Men om det är något som Mando Diao alltid lyckats undvika är det förutsägbarhet. Med sina två senaste singlar Frustration och Fire In The Hall levererar de nu åter energisk rock and roll.

The Sounds. Med en historia som sträcker sig över ett kvart sekel är The Sounds fortsatt ett av Sveriges mest självklara rockband. Svepande och majestätisk indierock som spricker och sticker ut på exakt rätt ställen, levererad av en sammansvetsad kvintett som hållit ihop ända sedan första gången de sågs. Framgångarna har varit konstanta sedan genombrottet med Living in America 2002. Och nu senast 2020 med albumet Things We Do For Love.

Plats: Bananpiren, fredag 4 augusti, kl. 18.00–23.00. Området öppnar kl. 16.30. Åldersgräns 13 år.