– Vi är så glada att kunna presentera Parkteatern med Cirkus Cirkörs föreställning i Sollentuna. Jag ser fram emot en rolig och härlig sommarkväll i fina Malmparken. Den 18 augusti är skolstartsdag för många och det känns extra fint att kunna fira tillsammans den kvällen, säger Mia Annerwall, kultursekreterare ban och unga, Sollentuna kommun.

”Trassligt” är en cirkusshow på högsta nivå om hjälpsamhet, tillit och om rätten att vara sig själv. Föreställningen är ordlös och fungerar utmärkt att spela för grupper med olika språkbakgrunder.

Publiken får träffa tre karaktärer som tillsammans lyfter, stödjer och snurrar varandra genom det virrvarr som är livet. Ibland är det trassligt men hur kan vi hjälpas åt?

Lindans och jonglering

Genom lindans, parakrobatik och jonglering tar artisterna med åskådarna på en cirkusupplevelse som sätter igång tankar och idéer att fundera på. Vem är jag utan andra och vad kan vi uppnå tillsammans?

Föreställningen visas utomhus klockan 18–19 mitt i Malmparken. Det kommer att finnas bänkar att sitta på, men ta gärna med en filt och gör en picnic och njut av en augustikväll tillsammans i parken, uppmanar kommunen.

”Trassligt” är för alla från cirka 4 år, och det är fri entré.