Snabba cash. Netflix succéserie bjuder på nattlig skottlossning i Orminge. Foto: Johan Kristensen

Snabba cash i Orminge – varnar för skottlossning mitt i natten

Netflix har påbörjat inspelningen av andra säsongen av succéserien Snabba cash – i Orminge. De varnar Ormingeborna för skottlossningar nattetid. "Fast vi informerar om att det är på låtsas så kommer folk att ringa polisen", säger en kvinna i inspelsningsteamet.

  • Publicerad 15:20, 19 okt 2021

Inspelningsledaren Will McDonagh spejar ner mot parkeringshusets infart på Kanholmsvägen. Här ska SF Studios spela in scener till säsong två av Netflix tv-serie Snabba cash under tisdagskvällen och natten mellan onsdag och torsdag.

Att det blev just kring Orminge centrum verkar vara lite av en slump.

– Det handlar mycket om logistik. När du ska spela in skottlossningsscener klockan tre på natten så måste du först och främst hitta en plats där du får vara, säger Will McDonagh.

Varnar för skottlossning

På lappar i parkeringshuset informerar SF Studios just om skottlossningsscenerna.

”Vi varnar för ljudet som attrapperna kommer att avlossa men försäkrar alla om att det endast är på låtsas och att inget riktigt skott kommer att avlossas.”

Men efter den första säsongen är inspelningsteamet luttrat.

– Vi har tillstånd från polisen men vi vet att människor ändå kommer att bli rädda och ringa 112. Och polisen kommer att ringa oss för att kontrollera att det är vi som har avlossat skotten, säger en kvinna i teamet.

Då pågår inspelningen av Snabba cash i Orminge

Inspelningen av Snabba cash pågår i en lägenhet på Betsövägen och i parkeringshuset vid Orminge centrum på Kanholmsvägen följande tider:

Tisdagen den 19 oktober, 12.00-00.00.

Onsdagen den 20 oktober och torsdagen den 21 oktober: 16.00-05.00.

Visa merVisa mindre

Nästa höst. Säsong 2 av Snabba cash väntas ha premiär på Netflix hösten 2022. Foto: SF Studios