Men våra papperstidningar har onekligen en brist. Den täcker bara området där du bor. Och eftersom du troligen jobbar i en helt annan del av Stockholm och dessutom kanske är uppvuxen i en tredje del av stan så begränsar sig ditt intresse för lokala nyheter med stor säkerhet inte bara till det område du bor i.

Kort sagt; du skulle egentligen behöva tre olika utgåvor av Mitt i.

Och det ska ju vara lätt att hitta våra nyheter. Därför har vi nu en ny sajt. Från och med nu är mitti.se lika nära och spännande som tidigare, men med ett nytt utseende och en ny logik.

Vi har slopat våra lokala startsidor, som har varit svåra att hitta. I stället har vi byggt ett mitti.se som utgår från dig, kära läsare, så att du faktiskt hittar vår journalistik. Via startsidan har du möjlighet att välja ett eller flera geografiska områden som intresserar dig och ämnen som du är extra intresserad av – exempelvis trafik, vård och klimat. Dessa val kommer sedan att styra delar av artikelflödet. 

I och med nya mitti.se hoppas jag och mina kolleger att det blir ännu enklare att hitta relevant lokal journalistik oavsett vilka delar av Stockholm du är intresserad av. Och självklart kommer du inte att mötas av någon betalvägg.

Mitt i:s journalistik är, oavsett var du hittar den, alltid gratis. Varmt välkommen in på mitti.se och testa själv!