Varje år prisar Håbo Företagare årets lokala entreprenör i kommunen. Det är också organisationen som nominerar kandidaterna till priset­ och nu har de tre möjliga vinnarna­ fått beskedet att de är med på listan.

Priset är den lokala företagarföreningens pris som: ”delas ut till en lokal företagare som genom sitt entreprenörskap och engagemang i sitt företags utveckling och välmående fungerar som en inspiratör och förebild för andra i sin omgivning.”

De nominerade är

Elektra Taverna.

Happy Homes.

Puls Sverige AB.

Där har ni de som ni kan välja mellan. För det är ni, de boende i Håbo som väljer.

Röstningen sker till Håbo Företagare och företagsnamn samt eventuell motivering måste inkomma senast den 25 maj med mejl.

– De blev så glada. Det är så härligt när man uppvaktar med sådant här. De känner sig så bekräftade. Alla tre var jättetacksamma bara att bli nominerade, säger Birgitta Persson, ordförande i Håbo Företagare.

Växer fram

Priset delas ut officiellt i samband med Morgonsoffan på Brunnsta Gård den 1 juni, men redan innan dess kommer vinnaren att uppvaktas.

– Under året har vi i styrelsen olika umgängen och så samlar vi in vad vi får för intryck och pratar öppet med varandra och ur det växer de här nomineringarna fram, säger Birgitta Persson.