Granhammarsvägen byggs om för att förbättra trafiksäkerheten. Arkivbild. Foto: Mitt i

Trafiken läggs om på Granhammarsvägen

Arbetet längs med Granhammarsvägen fortgår. Den här veckan sker en del förändringar som kan vara bra för alla er som passerar platsen att ha koll på.

  • Publicerad 15:19, 6 jul 2021

Under vecka 27, det vill säga den vecka som nu pågår, genomförs det "viss omläggning av trafik" på Granhammarsvägen.

Konkret rör det sig om att en ny tillfällig väg öppnas upp vid avfarten från Enköping. Även fortsättningsvis så hänvisas trafikanter mot Kungsängen att åka via Brunnarondellen.

Kommunen skriver: "En del av sträckningen från Kungsängen kommer att läggas om närmre mittrefugen, ungefär från början av arbetsområdet fram till påfarten till Stockholm.”

Den här förändringen kommer inte medföra några avstängningar. Men som tidigare påminner kommunen om att hålla hastigheten och visa hänsyn både till medtrafikanter och inte minst de som arbetar på platsen.

SD tar mandat i Kungsängen

Så gick valet till kyrkofullmäktige. Kyrkovalet är över. Sverigedemokraterna fick tre mandat då de ställde upp första gången i Kungsängen-Västra Ryds församling.måndag 20/9 17:51

Eon gräver för fjärrvärme

Västra Kungsängen berörs av arbetet. Energijätten Eon uppger att man inlett ett grävarbete i västra Kungsängen som väntas pågå till årsskiftet. Det här arbetet syftar till att stärka upp fjärrvärmenätet.måndag 20/9 9:57