Mats Holmberg, Bromma, Stort Väsby Hockey-fan:

Mats Holmberg, Bromma

Mats Holmberg, Bromma

Privat


– Jag har följt Väsby Hockey i 50 år och är intresserad av hockey rent allmänt. Jag tycker klubben och Tom Tärnström gör helt rätt, det finns ingen hockeyklubb i Sverige som har någon direkt moral. Ju högre upp i seriesystemet desto mer egoism. Elitserieklubbarna skulle helst utestänga klubbar nerifrån att komma upp i seriesystemet.

Tomas Halleman, hockeyälskare, Boden:

Tomas Halleman, Boden.

Tomas Halleman, Boden.

Privat

– Kul för Väsby, det är många avundsjuka kommentarer som förmodligen hade hoppat jämfota om det var deras lag som fick denna storsponsor. Sedan om det håller i längden, det kan alla bara gissa, grattis till Väsby! Jag brinner för mitt Boden Hockey, men även för dem med turen att ha någon som törs vara inte som alla andra.

Tommi Pelkonen, lärare i idrott och hälsa, Upplands Väsby:

Tommi Pelkonen, Upplands Väsby.

Tommi Pelkonen, Upplands Väsby.

Privat

– Kanske är kul att pumpa in pengar till en början, men så ledsnar man och drar sig ur, rasar i serierna, konkar och börjar om på nytt någon annanstans. Eller så kanske det blir ett SM-guld också, men då tror jag mer på det förstnämnda.

Jozzan Backlund, materialare för tjejlaget i Väsby Hockey:

Jozzan Backlund, Upplands Väsby

Jozzan Backlund, Upplands Väsby

Arne Rundlöf

– Vi som flicklag har inga kommentarer eller reaktioner till att Brödernas ska samarbeta med A-laget nästa säsong.

Fredrik Sundström, tidigare spelare och tränare i VIK, Upplands Väsby:

Fredrik Sundström, Upplands Väsby.

Fredrik Sundström, Upplands Väsby.

– Bra tycker jag. En förändring är aldrig fel. Nu finns det möjligheter att bilda ett lag som kan slåss högt uppe i Allsvenskan för att sedan ta klivet till SHL. Pengar in i klubben möjliggör nya spelarkontrakt, uppfräschning av ishallen, mer träningstider som gynnar både unga spelare, tjejer som killar och det gynnar A-laget samt Vets."

Jan Carlsson, tidigare ordförande Väsby Hockey:

Jan Carlsson, Upplands Väsby.

Jan Carlsson, Upplands Väsby.

Privat

– Det nyligen offentliggjorda samarbetet med Brödernas har skapat rubriker som Väsby Hockey inte upplevt sedan besöket i Elitserien. Dessvärre har framgångar som skapat liknande rubriker varit mycket sporadiskt förekommande. De borde vara betydligt mer frekventa med tanke på antalet fast anställda och avlönade personer som nu finns i klubbens organisation.