Britta Johansson, 64, Råsunda:

"Jag är uppvuxen i Råsunda och bor även här i dag. Jag minns fritidsgården som låg nära fotbollstadion. Och den där matinéförestänningen, då brukade vi rulla ihop pappersbiljetten och skämta om att vi satt och rökte i salongen. Och så klart min första fotbollsmatch som åskådare på Råsunda stadion. Alla dessa minnen finns på något sätt kvar här.”

Lennart Johansson, 65, Råsunda:

”Jag och min farsa åt hos Korv-Invgar ganska ofta, som åttaåring var det en klassisk kokt med bröd utan topping som gällde.Det som satte Råsunda på kartan var ju fotbolls­stadion. Tragiskt att det försvann. Det är som att hela Gamla Råsunda och alla butiker som fanns har försvunnit. I dag ser du bara mäklare och pizzerior. Jag blir gråtfärdig.”

Richard Ask, 55, driver tatueringsstudion Lilla gatans tatuering:

”Här på tatueringsstudion känner vi till några riktiga Råsundaoriginal som har satt sin prägel på området. Ett av det tydligaste minnena vi har från vår studio måste ha varit när vi firade en av dem för ungefär åtta år sedan. Vi hyrde en badtunna på släp som vi ställde ut en fredag kväll precis utanför studion och badade på Råsundavägen. Polisen kom och sa att vi var tvungna att ha badbyxor. Sedan fortsatte festen.