Polisen larmades till Brunna på onsdagseftermiddagen. Foto: Mitt i

Rånare försökte ta bil i Brunna

Strax innan klockan 16 på onsdagen så larmades polisen till en butik i Brunna med anledning av ett rånförsök. Vid 17-tiden uppgav polisen att två unga män gripits misstänkta för det inträffade.

  • Publicerad 16:24, 14 apr 2021

Larmet kom in till polisen klockan 15.55 på onsdagen och gällde att två personer ska med pistol och kniv hotat målsägande utanför en butik i Brunna i syfte att de ville ha hans bil.

Målsägande började dock skrika högt varpå förövarna försvann iväg tomhänta från platsen springandes.

Enligt polisens hemsida är patruller påväg till platsen för att skapa sig en bättre bild av vad det är som har hänt samt söka efter misstänkta och höra mannen som utsattes.

Strax innan klockan 17 så uppgav polisen att två män i övre tonåren gripits misstänkta för rånförsöket. De båda männen är förda till polisstation för att där förhöras.

Polisen rubricerar det inträffade som försök till grovt rån.

Så utvecklar sig pandemin i Upplands-Bro

✔ Antalet vaccinerade ✔ Så många fall har konstaterats i kommunen Enligt aktuella siffror rörande pandemins utveckling i Upplands-Bro så kan vi se att antalet konstaterade fall den senaste veckan är 86 stycken. Vaccinationen har tagit ett kliv fram, denna har ökat...fredag 14/5 10:46

Vägarbetet på Granhammarsvägen stänger påfart tillfälligt

Påverkar dig som kör mot Stockholm. Vägarbetet på Granhammarsvägen går under kommande vecka, det vill säga vecka 20, in i ett skede där påfarten till E18 mot Stockholm behöver stängas av under perioden 17-23 maj.onsdag 12/5 10:31