Polisrapporten – Bålsta: Stal lilla crossen men lämnade stora

En eller flera tjuvar försökte ta en crossmototrcykel i Bålsta. Det misslyckades, men en minicross stals vid samma tillfälle.

  • Publicerad 15:18, 26 aug 2021

Talltorpsvägen

Torsdag 00.00 - 06.00

Stöld. En minicross har stulits från en tomt på Talltorpsvägen. Där stod även en vanlig cross som gärningsmannen försökte få mig sig. Den har flyttats 20-30 meter, men sedan lämnats liggande i skogen.

Kraftleden

Onsdag kl 09.40

Rattfylleri. En man född år 2000 misstänks för rattfylleri. Detta sedan polis stoppat bilen han körde och mannen, utöver att lukta alkohol, blåste positivt i sållningsinstrumentet.

Eon gräver för fjärrvärme

Västra Kungsängen berörs av arbetet. Energijätten Eon uppger att man inlett ett grävarbete i västra Kungsängen som väntas pågå till årsskiftet. Det här arbetet syftar till att stärka upp fjärrvärmenätet.måndag 20/9 9:57

Dumpade massor kan hota grundvattnet

Kommunens tillsynsfynd i grustaget: ✓ Gummi  ✓ Pvc-rör  ✓ Plast Verksamheten på den omtvistade fastigheten Lindormsnäs 1:5 i Upplands-Bro är återigen igång. Jordmassorna som dumpats i det viktiga vattentäktsområdet är enligt ägaren så rena att ”barn ska kunna äta...fredag 17/9 14:01