Avspärrat. Polisen är på plats efter larm om att en kropp hittats. Foto: Steven Knap / Byrd

Man hittades död i skogsdunge

En död man har hittats död i en skogsdunge i Bagarmossen. Enligt uppgifter till Aftonbladet har personen blivit skjuten.

  • Publicerad 12:40, 4 nov 2020
En man hittades på onsdagen död utomhus i ett skogsområde mellan Bagarmossen och Kärrtorp. Larmet kom vid 11.30-tiden, och ska ha kommit via SOS-alarm som ett olycksfall. Men när första polispatrullen kom till platsen kunde man konstatera att mannen har skador som gör att brott inte kan uteslutas, skriver polisen på sin hemsida. 
 
En förundersökning är inledd om mord.
 
Enligt uppgifter till Aftonbladet ska personen ha blivit skjuten. Polisen är i nuläget förtegen kring omständigheterna.
 
– Larmet kom från en person som ringde SOS vid 11.30-tiden. Vi håller på att skaffa oss en bild av vad som hänt. Vi har spärrat av platsen och inväntar tekniker som ska vara på väg, säger Eva Nilsson, presstalesperson på polisen region Stockholm.

Tekniker på plats

Hon vill i nuläget inte uttala sig om några detaljer.
 
– Vi vet mer efter att teknikerna har gått igenom platsen. Just nu har vi inget mer att säga i det här ärendet. Men det är flera patruller som är på plats, säger hon.

Knackat dörr

Den avlidne mannen är på onsdagseftermiddagen ännu inte identifierad. Polisen har knackat dörr i området och jobbar vidare med att ta reda på vad som har hänt. Polis kommer att vara på plats i området under kvällen för att ta emot tips och svara på frågor.
 
Just nu jobbar polisen efter teorin att någon eller några personer har utsatt mannen för brott, skriver polisen på hemsidan.
 

Vet du mer om händelsen? Mejla nils.jonsson@mitti.se