Vackert. Den här fina läsarbilden knäpptes vid Rudansjön tidigt på morgonen den 1 oktober. En John Bauersk skogsvy som heter duga! Foto: Conny Berg

Ögonblick från året i Haninge

Att Haninge är fullt av vacker natur är ingen hemlighet, men att ni läsare också är så bra på att fånga den på bild är väldigt roligt. Här är ett urval av alla fina bilder som ni skickat in till redaktionen under året som har gått. Titta och njut!

  • Publicerad 06:15, 28 dec 2020

Foto: Conny Berg

Magisk morgon i Rudan

Oktober. Den här fina läsarbilden med en fiskare som provar fiskelyckan vid Rudansjön tidigt en morgon i början av oktober knäpptes av Conny Berg. En John Bauersk skogsvy som heter duga!

Nedan en härlig höstdag vid Åbyån i Västerhaninge, fångat av Eva Persson.

Foto: Philip Stridh

Häringe i höstskrud

Oktober. På en promenad längs en slingring grusväg i naturreservatet vid Häringe slott, när träden i slutet av oktober stod i höstens alla gyllene färger, tog Philip Stridh den här bilden på sin dotter Alice.

Foto: Åke Andersson

Solnedgång över Ornö

November. En gyllene solnedgång som speglar sig vackert i Mörbyfjärden på Ornö. Den här fina stunden fångade Åke Andersson nu i adventstid.

Foto: Kristin Gaupa Andersson

Sommaridyll i Tyresta

Juli. I Tyresta by finns den nordsvenska brukshästen Ullrona, och i somras när Kristin Gaupa Andersson åkte till stallet brukade hon ta med sin kanin Lillan dit. Det dröjde inte länge innan Ullrona och Lillan blev kompisar.

– Jag tog denna bilden för jag vill visa att det finns vänskap även bland de mest annorlunda arterna, säger Kristin Gaupa Andersson.