Älvsborgsgatan 28, Kungsladugård Broth Boy poppar upp här och var i stan med sina fantastiska nudelrätter. Hajpen kring maten får ofta kön att ringla lång i väntan på en smaksensation. Nästa lyckliga område är Majorna, där den tillfälliga ramen-restaurangen håller till mellan 23 mars och 20 april i år under mottot (fritt översatt från engelska):

"En pop-up-restaurang som gör riktigt god ramen. Inget trams, inga krusiduller, bara god buljong och nudlar."

Bombay Street. Populär indisk restaurang har öppnat  i Bagaregården.

Bombay Street. Populär indisk restaurang har öppnat i Bagaregården.

Bombay street

Genuint indiskt med modern twist

Ånäsvägen 19, Bagaregården Bombay Street på Södra vägen har fått en systerkrog i Bagaregården. Även här skapar kockarna äkta indisk gatumat i en modern tappning. Ambitionen är att förflytta gästerna till en vibrerande indisk gata genom smaker som ekar av Mumbais gatukök. Menyn är en fusion av gammalt och nytt, med hållbarhet i fokus.

"Kom och följ med oss på en oförglömlig kulinarisk resa genom de livliga smakerna av Indien. Krydda upp din dag och var bland de första att uppleva magin på Bombay Street!"

Wazo. Numera "en av Sveriges minsta vinbar" som även serverar mackor.

Wazo. Numera "en av Sveriges minsta vinbar" som även serverar mackor.

Instagram

Nya kombon: Vin och mackor

Kungsgatan 10B, Kungshöjd Mackstället Wazo i Kungshöjd har nyöppnat som "en av Sveriges minsta vinbarer". Här serveras fortfarande smörgåsar i olika former och smaker, men nu även tillsammans med ett glas vin eller två.

Soppa och inget mindre än en raclettebaguette kan dyka upp på menyn.