Askims Verkstadsväg 5B, Sisjön

Mitt i handelsområdet serverar nya Restaurang KÄK läcker och vällagad lunch. Mottet lyder: Gött käk gjort från grunden. På vardagar erbjuds här säsongsbetonade rätter för gästerna att välja mellan. För de lite mer förutsägbarhet finns även alltid en stående rätt på menyn.

"Dessutom vet vi på KÄK att det inte är en riktig lunch utan att det bjuds kaffe och kaka efter."

Danilo och Lölibar. Bergakungen har minst två nya fräscha och goda alternativ till biopubliken.

Danilo och Lölibar. Bergakungen har minst två nya fräscha och goda alternativ till biopubliken.

Instagram

Familjärt tillhåll intill biosalongerna

Skånegatan 16B, Heden

Danilo, restaurangen i anslutning till bio-palatset Bergakungen, har fått ny skrud. Förändringen beskrivs som ny och fräsch men med samma välkomnande atmosfär. Här serveras stenugnsbakade italienska pizzaslices eller saftiga burgare. Inte nog med detta.

På Bergakungen finns numera även Lölibar, Danilos framficka: "Ett intimt och familjärt tillhåll för alla åldrar. Vi gillar tanken att det ska vara enkelt och snabbt, inga krusiduller. Unna dig en pizza, serverat med en öl, glas vin, eller varför inte en Bloody Mary?"

Newbie. Barnklädeskedjan har sin största butik i Femman, Nordstan.

Newbie. Barnklädeskedjan har sin största butik i Femman, Nordstan.

Pressbild

Hållbart mode för de minsta

Femman, Nordstan

Barnklädesmärket Newbie har öppnat sin största butik hittills. Butiken är 200 kvadratmeter och ligger i gatuplan i gallerian Femman i köpcentrat Nordstan, precis mittemot den tidigare.

Newbie grundades 2010 och är ett av Kappahls egna varumärken. Filosofi är att skapa hållbara och tidlösa barnplagg som kan bäras över generationer och erbjuder ett omtyckt sortiment med barn och babykläder i storlek 44 till 128, inredning till barnrummet såsom tapeter och även en kollektion för dam.