Bakluckeloppis

Kom och fynda när Härlanda församling fixar bakluckeloppis. Kyrkan är öppen med levande musik och möjlighet till att tända ljus. Det blir också café. Säljarna är privatpersoner. Alla intäkter från café och platsbokning går till Härlandas insamling för Världens barn. Bokningsavgift: 100 kr för bil. Du kan också hyra bord/klädstång för 30 kr/st. Ange namn, telefonnummer, om du har bil och om du vill hyra bord eller klädstång. Avgiften swishas på plats.

Plats: Härlanda kyrka, lördag 2 september, kl. 10.00–14.00.

Musikquiz om gator och torg på Skeppet GBG.

Musikquiz om gator och torg på Skeppet GBG.

Pressbild

Musikquiz med liveband

Det blir livemusik-quiz med bandet Besättninge och quiz av och med Matilda Mangold. Besjunga platser kommer att besjungas. Kluriga frågor, vagt eller direkt kopplade till dessa platser kommer att frågas. Som vanligt är det inte platsen på bilden som är med i quizzet! Eller? Salongen öppen från 17.00 för före-quiz-häng! Dörrarna till konsertsalen slås upp vid kl. 19.00. 

Plats: Skeppet GBG, Amerikagatan 2, torsdag 31 augusti, kl. 20.00–23.59.

Gatufest på Chapmans torg.

Gatufest på Chapmans torg.

Press

Gatufest

Chapmans torg har länge varit ett mörkt hörn i Majorna. Missvisande tycker de som lever och verkar på plats. Så lördag 2 september är det dags att blåsa liv i torget igen! Det kommer bjudas på livemusik, författarsamtal, barnaktiviteter, gott käk med mera. Bakom arrangemanget står bland annat Chapman United, Sing Sing Karaoke Majorna och Tidningen Faktum.

Plats: Chapmans Torg, lördag 2 september, kl. 13.00–19.00.