MORD. Ett flertal polispatruller är under torsdagskvällen på plats i Fisksätra i Nacka kommun efter att en kvinna hittats död. Foto: Mostphotos

Kvinna hittad död i Nacka

En kvinna har hittats död i en lägenhet i Nacka kommun. Flera polispatruller är under torsdagskvällen på plats. Händelsen utreds som misstänkt mord.

  • Publicerad 19:21, 3 dec 2020

Det var strax efter klockan 15 på torsdagen som en kvinna hittades död i en lägenhet i Fisksätra i Nacka kommun. Enligt polisen gör omständigheter kring händelsen att en förundersökning om mord har inletts.

En man har gripits misstänkt för mord och är efter ett första förhör anhållen av åklagare på sannolika skäl misstänkt för mord. Mannen greps på annan plats i länet, skriver polisen på sin hemsida.

– I övrigt kan jag tyvärr inte säga någonting mer i nuläget, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens ledningscentral till Mitt i.

Enligt uppgifter till både SVT och Expressen har en man anmält sig själv till polisen efter att ha mördat sin partner.

Det pågår under torsdagskvällen ett intensivt arbete på brottsplatsen med bland annat dörrknackning och flertalet förhör har genomförts. Lägenheten har spärrats av för teknisk undersökning.

Anhöriga till den döda kvinnan är underrättade.