Med nöd och näppe höll IFK Stocksund sig kvar i Ettan norra efter höstens nagelbitare.

Och nu kickar fotbollssäsongen igång igen.

IFK Stocksund gick starkt ut i premiärmatchen som spelades på påskafton på Stockhagens IP mot Friska viljor FC den 30 mars. Totalt sex mål utan några insläpp blev matchresultatet.

Matchen och säsongens första mål satte Axel Wallenborg i 12:e minuten. Under första halvlek hann Noel Wågberg peta in ett mål till. Andra halvlek inleddes sedan med två snabba mål av Fabian Tristen och Simon Miedinger. I 67:e minuten gjorde Felix Bennart 5-0 innan Noel Wågberg gjorde det sjätte målet, och sitt andra under matchen, innan matchslut.

Med sex mål och en vinst är IFK Stocksund högst upp i tabellen första veckan. Grannarna i Täby vann också sin första match med 2-0 mot FBK Karlstad på bortaplan och tar också hem tre poäng.