Natten mellan fredag och Lördag klockan 00.36 på Players Inn skedde en misshandel. En kvinna blev slagen i ansiktet av en man. Mannen lämnade krogen innan polisen hann dit, men en anmälan om misshandel är gjord och händelsen ska finnas på film.

Samma natt, klockan 02:01. Den här gången på krogen Queens arms: En okänd man ska ha tagit en anställd på rumpan när hon utfört sitt arbete. När polis kom till platsen hade gärningsmannen lämnat. Gärningsmannen är okänd men även denna händelse ska finnas på film. Utreds som sexuellt ofredande.

Lördag morgon, klockan 05:05:

Linbanegatan. Försök till rån. En man på cykel blir stoppad av en för honom en okänd man. Under samtalet drar den okände mannen fram en kniv och trycker den mot halsen på målsägaren. Det uppstår tumult och målsägaren blir skuren i handen. Anmälan om misshandel alternativt försök till rån upprättas.

Klockan 00:08, E18 Enköping:

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil på E18 i höjd med Enköping. Föraren, ej hemmahörande i Enköping, blåste positivt i polisen alkomätare. Det visade sig senare att mannen var kraftigt berusad – 1.18 promille. Mannen greps och anhölls sedan misstänkt för grovt rattfylleri.

Natten till måndag klockan 01:00:

En man i 30-årsåldern stoppades av polis på Eriksgatan. Han uppvisade tecken på att vara narkotikapåverkad och polisen tog med honom för kroppsbesiktning. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.