Falsk försäljare av gula rosor. Foto: Mostphotos

Helgens blåljus: Skadegörelse och intrång

Två herrar står för den samlade brottslighet som anmälts i Bålsta i helgen. Den ene sa sig sälja rosor men trängde sig in i lägenheter. Den andre slog sönder fönster på tvättlokaler.

  • Publicerad 10:37, 22 mar 2021

Rungården, Mansängen

Söndag 23.50

Drogbrott, skadegörelse. En man som slog sönder fönster på tvättstugor i Mansängen observerades av flera vittnen. Polis tillkallades. En man som stämde överens med signalementet hittades snart, han bar dessutom en röd glaskrosshammare med sig. Han blev misstänkt för ringa narkotikabrott, skadegörelse samt intrång.

Plommonvägen

Fredag 11.30

Hemfridsbrott. Mannen ville sälja gula rosor och sa att han sålde dem till förmån för Världens Barn. Med stor sannolikhet var detta inte sant. Han kunde inte ta ett "Nej" som svsar utan uppträdde mycket påstridigt och trängde sig in i lägenheter på seniorboendet på Plommonvägen. Boende kände stort obehag och kontaktade polis, men då de kom dit var inte mannen kvar längre.

Det här är coronaläget i Upplands-Bro just nu

✔ Så många bekräftade fall ✔ Antalet som fått vaccin I Upplands-Bro har den senaste veckan 102 nya bekräftade fall av covid-19 konstaterats.fredag 9/4 11:36

BLÅLJUS: Stöld och inbrott

Ständigt dessa stölder ur containrar på byggarbetsplatser. Nu har det hänt igen.torsdag 8/4 14:45