Hallå där, Rebecka Paco! Hur känns det inför premiären?

– Lite nervöst, men väldigt roligt att få ha en premiär och att folk ska få se det. Jag var inte jätteinsatt i Peter Pan innan, men när jag har spelat har det varit väldigt kul. Det är kul att få sjunga också.

Vilken roll spelar du?

– Jag spelar Tigerlilja. Det är en av indianerna i Landet Ingenstans. Hon verkar vara väldigt modig och så. Då får man tänka på det och få fram det. Vi är ganska lika, jag är också ganska äventyrlig.

Hur brukar det visa sig för din del?

– Jag gillar att åka till olika ställen. Jag har gjort det till Bolivia och gått i en amerikansk skola där, när min mamma fick erbjudande om praktik där.

Hur var det i Bolivia?

– Det är väldigt mycket berg överallt, som en hel gryta. Jag gick i en amerikansk skola och var med i en teatergrupp. Det var uppe i bergen, så man fick åka linbana upp dit.

– Jag spelade också in lite låtar, sedan spelades en av dem på radio. En annan gick som musikvideo på bussarna i flera veckor, de har teveapparater på bussarna där.

Och nu har du sportlov. Hinner du vara ledig med alla Peter Pan-repetitioner?

– Jag är ledig ibland, men det är långa repetitionspass. Det är ändå väldigt kul, för man hinner lära känna alla när man är där. Då kan man vara med dem under pauserna och så.