Foto: Mostphotos

Blåljus: Källarinbrott och stenkastning

Har någon sett en kort och kraftig person med paraply i handen i närheten av Skeppsvägen på söndagen? Polisen efterfrågar vittnesuppgifter. I blåljusrapporten: Skadegörelse, rattfylla och inbrott.

  • Publicerad 10:20, 10 maj 2021

Skeppsvägen

Söndag 22-tiden

Skadegörelse. En kort och kraftig figur sågs kasta sten mot ett fönster som krossades i en bostad på Skeppsvägen. Den lille figuren hade paraply med sig, enligt polisens beskrivning.

Lördag 22.30

Stockholmsvägen

Grovt rattfylleri. När polis stoppat en bilist på Stockholmsvägen och denne fick blåsa visade instrumentet på värden över gränsen för grovt rattfylleri. Bilföraren är i 35-årsåldern och bor i Upplands-Bro.

Förra veckan

Tingshusvägen

Inbrott. Då den boende varit bortrest har okända gärningspersoner brutit upp källardörren till en villa och tagit sig in. Vad som stulits är ännu inte fastställt. Teknisk undersökning ska göras på platsen.

Camping är tillbaka i kommunal regi

Upplands-Bro driver campingplats. Sommaren 2021 har Björknäs camping på Ådöhalvön nypremiär, denna gång i kommunens regi.tisdag 15/6 12:09

Striden om gräddhyllan i Kungsängen

Bygget av Svartviks Strand kommer allt närmare. Planerna för ett nytt bostadsområde vid Svartviken i Kungsängen har varit en långdragen process av överklaganden i olika instanser. Mark- och miljööverdomstolen river nu upp tidigare instans beslut...måndag 14/6 14:32