Ågatan

Fredag 21.00

Drograttfylleri. Sedan polis stoppat en bil på Ågatan under fredagskvällen blev föraren, en stockholmare i 30-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri och drogmissbruk samt grov olovlig körning. Passageraren var också påverkad och misstänks därför för såväl eget bruk av narkotika som innehav eftersom han hade vad som tros vara tre joints på sig.

Bergsgatan

Fredag-lördag

Cykelstöld. Nej, stölderna ur förråd har inte helt upphört för att en hälerimisstänkt sitter i häkte. Någon gång mellan klockan 15 på fredagen och kl 10 på lördagsförmiddagen stals en röd Monark ur ett förråd på Bergsgatan.

Kaptensgatan

Fredag & lördag

Ofredande. Flera ungdomar kastade stenar och grenar mot en ytterdörr på Kaptensgatan under fredagen. När de återkom på lördagen och gjorde samma sak tillkallades polis. Då polis kom till platsen hade ungdomarna tagit sig till området kring Coop. Där såg polis några ungdomar som när de upptäcktes skyndade därifrån. En av de unga togs fast av polisen. Det visade sig vara en 15-årig pojke som skjutsades hem till sina vårdnadshavare.

E18, Grillby

Söndag 03.00

Rattfylleri. En man i 40-årsåldern blåste positivt sedan bilen han körde stoppats av polis. Mannen, som inte bor i Enköping, fick efter provtagning och förhör lämna ifrån sig sitt körkort.

Mistelvägen, Örsundsbro

Upptäcks lördag.

Stöld ur förråd. Slalomutrustning har stulits ur ett förråd i Örsundsbro. Stölden upptäcktes i lördags, men kan ha skett någon gång under vintern.