Det är inte maskinen på bilden som kommer utföra arbetet. Foto: Most Photos

Asfalteringsarbeten på Rösaringvägen i Bro

Asfalteringsarbete kommer ske längs Rösaringvägen med start idag, sedan pågår arbetet under denna och nästa vecka. Väntetider kan uppstå för dig som färdas via området.

  • Publicerad 13:00, 21 apr 2021

Från och med i dag, den 21 april, och till och med den 30 april, så ska delar av Rösaringvägen asfalteras. Den aktuella sträckan rör infarten till Rättarbodavägen i söder och fram till Jurstarondellen i norr, och även ungefär 50 meter in på Ginnlögs väg.

Detta arbete kommer genomföras dagtid under hela perioden. Under tiden då det asfalteras på platsen så kommer körbanorna att hålla stängt växelvis. Kommunen uppger att flaggvakter kommer finnas på plats vid behov.

När arbetet når Jurstarondellen så kommer trafikljus finnas utplacerade. Vägen kommer att hålla öppet för trafik under hela arbetet, men en del väntetid kan förekomma.
 

Så utvecklar sig pandemin i Upplands-Bro

✔ Antalet vaccinerade ✔ Så många fall har konstaterats i kommunen Enligt aktuella siffror rörande pandemins utveckling i Upplands-Bro så kan vi se att antalet konstaterade fall den senaste veckan är 86 stycken. Vaccinationen har tagit ett kliv fram, denna har ökat...fredag 14/5 10:46

Vägarbetet på Granhammarsvägen stänger påfart tillfälligt

Påverkar dig som kör mot Stockholm. Vägarbetet på Granhammarsvägen går under kommande vecka, det vill säga vecka 20, in i ett skede där påfarten till E18 mot Stockholm behöver stängas av under perioden 17-23 maj.onsdag 12/5 10:31