Genrebild på padelbana. Foto: Sacharias Källdén

Padelelit gör upp i Scandinavian XPO

En ny padelturnering för damer och herrar spelas i mässhallarna i Scandinavian XPO.

  • Publicerad 09:46, 12 mar 2021

Flera världsstjärnor kommer till Sverige för att göra upp i nystartade padeltävlingen ICANIWILL Invitational. Den spelas den 27-28 mars i och den nya padelanläggningen i mässhallarna på Scandinavian XPO.

Sportmodemärket, ICANIWILL kliver in i trendsporten padel och bjuder tillsammans med Klövern Padel in världseliten och Sverigestjärnor till ny padelturnering.

– ICANIWILL Invitational kommer bli ett padelevent med några av de bäst rankade spelarna i världen. Det känns otroligt kul att inleda vårt samarbete med Klövern Padel genom att välkomna världseliten till ett padelevent av högsta klass. Klövern Padel är ett starkt varumärke i sporten och är en perfekt samarbetspartner för vår expansion mot padel, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL i ett pressmeddelande.

Samarbetet tas emot med öppna armar av Andrea Ehrnvall som är grundare av Klövern Padel.

Spelas utan publik

I och med pandemirestriktioner spelas turneringen utan publik men man kan se matcherna på den internationella padelsajten – Padel Alto.

Förutom Fernando Belasteguín och Sanyo Guitierrez som gör sin första match tillsammans någonsin kommer även andra världsstjärnor. Federico Chingotto, Juan Tello, Luciá Sainz, Paula Josemaría, Beatriz Gonzalez är ett urval av dessa.

Svenska toppspelarna Simon Vasquez och Sofia Arvidsson finns också med i turneringen.

Nya padelturneringen kommer till Scandianvian XPO. Foto: Pressbild ICANIWILL