Bra resultat. Det får de flesta elever i Sollentuna. Men skillnaderna är stor mellan olika områden. Frågan är hur politikerna vill se till att fler får gymnasiebehörighet – i alla kommundelar.

VALFRÅGAN: Så vill Sollentunas politiker förbättra skolan

Statistik från Skolverket visar på stora skillnader mellan olika områden i Sollentuna när det gäller hur stor andel som går ut grundskolan med behörighet till gymnasiet. Så här vill partierna i kommunfullmäktige komma till rätta med det.

  • Publicerad 06:21, 17 maj 2022

Vad vill ditt parti göra för att förbättra skolan i Sollentuna och för att se till att fler klarar grundskolan – i alla kommundelar?

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

110 år sedan OS-maran gick i Sollentuna

Nyheter Myten om japanen som försvann skapades i Tureberg I nästa vecka har det gått 110 år sedan maratonloppet i Solskensolympiaden avgjordes då löparna sprang tur och retur från Stockholms stadion – med vändning på höjden mellan Sollentunaholm och...tisdag 5/7 13:22

Uppmaningen: Koppla din hund

Nyheter Problem. Lös hund jagade hästen Hermes Catrin och hästen Hermes blev jagade av en hund på ridturen. Nu vädjar hon till traktens hundägare att hålla koll på sina fyrfotingar ute i skogen.tisdag 5/7 6:30